ThermIT arbejder på mægtige Gothia Towers

Krister Dahl, Executive Chef på Gothia Towers, er ene i verden om at have vundet fire OL-guldmedaljer i madlavning -  Culinary Olympics.

Gothia Towers er et af Europas fem største hoteller.

Højest oppe i det ene tårn, på 23. etage, af Gothia Towers finder man Restaurant Heaven 23 med en fantastisk udsigt over Göteborg.

ThermIT’s trådløse system til temperaturovervågning hjælper også køkkenpersonalet på det mægtige hotel Gothia Towers i Göteborgs centrum med at højne fødevaresikkerheden og med at sikre dokumentation til egenkontrol.

 

I Finland, Norge og Sverige forhandles ThermIT’s system fra Hjørring i Danmark af Anticimix, som markedsfører den trådløse temperaturkontrol under navnet Webax Temp. Anticimex er en stor international servicevirksomhed, der rådgiver om fødevaresikkerhed og skadedyrssikring.

 

Det er Anticimex, der har installeret systemet hos køkkenchef Krister Dahl på Gothia Towers, der er bygget som to sammenhængende tårne.

 

- Vi er meget tilfredse med systemet, da vi får løbende opdateringer på afvigelser i temperatur. Det er et sikkert system, der letter den køkkenansvarlige i arbejdet med egenkontrol, fortæller Krister Dahl.

 

Han er chefkok - Executive Chef - og ansvarlig for at udvikle alle restauranterne på Gothia Towers.

 

Krister Dahl er også svensk køkkenchef-landstræner siden 2005 og den eneste i verden med fire guldmedaljer i det, der kaldes OL i madlavning – eller officielt den internationale madmesse Culinary Olympics.

 

Han er ansvarlig for mad og drikke i flere spændende restauranter hos Gothia Towers blandt andet øverst oppe på 23. etage Restaurant Heaven 23 med en fantastisk udsigt over Göteborg og med plads til 98 spisende gæster og 80 besøgende i baren.

 

Nederst i gadeplan og åben også for strøgkunder finder man restauranten West Coast, som er en moderne bistro med fokus på havets lækkerier samt lokalt producerede råvarer. Her er plads til 70 spisende gæster i restauranten, der også har en lounge samt en bar.

 

Gothia Towers kan i de ordinære restauranter og kongres- og eventlokalerne i alt arrangere møder og fester for op til 8000 personer.

 

Der tilføjes nu et tredje tårn til Gothia Towers, som også forlænger højden af det eksisterende East Tower, hvor der bygges et hotel i hotellet; Upper House med cirka 60 værelser, en restaurant samt en spa& relaxafdeling.

 

På denne måde vil Gothia Towers vokse med flere end 500 værelser, og det giver i alt flere end 1200 værelser og gør stedet til et af de fem største hoteller i Europa.

 

Gothia Towers vision er at blive ”The Global Meetingpoint”. Stedet er i dag et af Skandinaviens mest attraktive mødesteder.

 

Dette prægtige sted er beliggende i centrum af Göteborg tæt på den overvældende flotte og spændende gade kaldet Avenyn, restauranter og natklubber og tæt på Skandinaviens største forlystelsespark Liseberg, arenaen Scandinavium samt Nordens største videnskabs-center Universeum, som i 2011 havde 535.000 besøgende børn og voksne, der morede sig med naturvidenskab, teknik og matematik.

 

 

ThermIT ApS  .  +45 70 26 66 62  .  CVR 31063914